LucKy Admin

| Konu: Photoshopta yüz temizleme , Lekeleri Silme Perş. Haz. 03, 2010 6:15 pm | |
| Photoshopta yüz nasıl temizlenir ? Resim ne kadar net ve yüksek çözünürlükte ise çalışmalar her zaman daha başarılı olur. Bunu Genellikle Foto Bayileri kullanmaktadır.Sizde Avatarınızda güzel görünmek için yüzünüzdeki lekeeri silebilirsiniz [Resimleri sadece adminler görebilir.] 1. Düzenlemek istediğiniz resimi Photoshop'ta açın.
2. Sonra benim alttaki resimde gösterdiğim aracı seçin. ismi "Patch Tool" yama aracı yani.
3. Sonra "Patch Tool" ile düzenlemek istediğimiz kısıma getiriyoruz mouse ikonunu ve düzenliyceğimiz kısımı bir daire içerisine alıyoruz sol tuşa basılı tutarak. Alttaki resimde olduğu gibi.
Enlarge this imageSayfayı küçültmek [Resimleri sadece adminler görebilir.]
4. Daire içine alma işlemi bittikten sonra daire'nin ortasına mouse ile tıklıyıp basılı tutaraktan aynı o bölgeye benziyen başka bir yere daire'yi sürüklüyoruz. ve biz diğer bölge'ye daire'yi bıraktığımız zaman. o gerekli kenar yumuşatmalarınıda yapıcaktır. Alttaki örneğe bakabilirsiniz.
ve son hali
Bu gibi işlemlerde bir kaç araç var aslında. "Clone Stamp" aracı var birde "Spot Healing Brush Tool"
üstte anlattığımla bu hale getirilebilir. tam görüntü :
clone stamp tool nasıl kullancaksınız onuda sölim
normalde clone stamp basında bi hata veriyor
ilk önce yapmanız gereken silceğiniz yerin dibine veya bi altına gelerek Alt tuşuna basın sonrada silceğiniz yere görütürün ve sürükleyin bu kadar bu sayede resme bir kaç göz daha eklenebilr ben bazen yapıyorum xD |
|
elipveres Forum Kurucusu

| Konu: Geri: Photoshopta yüz temizleme , Lekeleri Silme Perş. Haz. 03, 2010 6:18 pm | |
| Paylaşılmıştı + Çöp  Forum Tekrar Aktif! |
|